Vad vi gör

Reparerar, byter och installerar alla typer av säkerhetsprodukter

För er trygghet

Är vi en auktoriserad låsmästare och medlemmar i Sveriges lås och säkerhetsleverantörers riksförbund. För att vara en auktoriserad låsmästare ställs en rad krav på både erfarenhet och kunskap för att få denna kvalitetsstämpel

Butik & verkstad

I vår butik och verkstad finns allt ni behöver inom lås och säkerhet. Vi reparerar och tillverkar nya lås efter era behov. Är du i behov av en extranyckel? Inga problem, de flesta nycklarna kan vi tillverka direkt medan du väntar!


Servicearbeten

Vi både reparerar och servar era befintliga lås, oavsett om det är en äldre typ av lås eller om det är nyare

Låssystem för alla miljöer

Börjar ert låssystem komma till åren och bli slitet samt att man inte har koll på alla nycklar. Då hjälper vi er med att kolla på en ny lösning, vi kan hjälpa er med både mekaniska och elektroniska låssystem.

dörrstängning

Stänger inte dörren ordentligt eller smäller den igen i en himla fart? Vi hjälper er med både justering och eventuellt byte om det skulle behövas.

dörrautomatik

Vill ni tillgänglighets anpassa era dörrar och ha smidigheten att slippa dra upp dörren när ni kommer med cyklar och matkassar eller är det så att ni har det idag men de inte fungerar som ni vill? Vi kan hjälpa er med service, reparation och uppgradering av era befintliga eller montage av en helt ny.

värdeförvaring

Behöver du hjälp med val av kassaskåp som det gärna kallas så kan vi hjälpa dig med det, vi har kunskap om alla typer av skåp oavsett vad du ska förvara. 

passagesystem

Med ett passersystem har ni full koll över vilka som har tillträde samt när de kommer och går. Tycker ni att det är mycket spring i fastigheten och vill få koll så är ett passersystem perfekt. Behöver ni hjälp med att serva ert system för att säkerställa funktionen eller om ni vill ha ett nytt installerat så hjälper vi er. 

porttelefoni

Väntar du besök? Med en porttelefon kan ni släppa in era besökare när de kommer. Det finns många olika typer av porttelefoner, med eller utan bild, fasta svarsapparater eller om det ska ringa till din mobil, vi monterar alla typer. 

Tvättbokning

Har ni en gemensam tvättstuga som ni behöver ett bokningssystem till? Vi har både elektroniska och traditionella mekaniska bokningssystem.

Kameraövervakning

Är det ett problem med att saker och ting försvinner eller förstörs? Då är ett kameraövervaknings system rätt väg att gå för att få bukt med detta.